Menu
Your Cart

Politica de retur

Informații privitoare la returnarea mărfii - altele decât cele de uniformă executate la comandă și personalizate (definite conform art. 16, lit. c, OUG 34/14):

Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului. În cazul solicitării unui alt produs cu preț mai mare se va achita diferența de preț. Produsul solicitat se va trimite la schimb numai după sau odată cu returnarea produsul cumpărat inițial. Rambursarea contravalorii produsului ori, după caz, înlocuirea acestuia, se va face în cel mult 30 de zile de la retur.
În cazul renunțării la un produs, suma achitată va fi restituită printr-un transfer bancar, mai puțin orice taxe de transport.
Clientul va trimite produsul pe cheltuiala sa, Aurocom SRL nu primește colete cu plată ramburs.
În cazul returnării sau înlocuirii produselor ca urmare a renunțării la cumpărare, costurile de returnare / înlocuire sunt suportate de către client. Renunțarea la cumpărare în mod repetat va putea fi considerată un abuz.
Produsele purtate, căruia i-au fost tăiate etichetele sau deteriorat ambalajul nu se returnează.
Dacă v-a fost trimis un alt produs decât cel comandat, îl puteți returna. Aurocom SRL va suporta cheltuielile cu transportul și vă va trimite produsul cerut imediat ce vom primi coletul de la dvs.
Aceste dispoziții se aplică în conformitate cu O.G. 130/2000 - privind regimul juridic al contractelor la distanță - pentru produse achiziționate din acest site prin comerț electronic. Clientul nu are dreptul să opteze decât o singură dată pentru returnarea/înlocuirea unui produs în condițiile art 4 alin.1 lit b) din O.G. 130/2000.
Returul produselor se supune acestei legi numai pentru produsele care sunt livrate clienților prin curierat rapid, comenzile care au fost ridicate de la sediile Aurocom SRL din Teleorman nu sunt considerate comerț la distanță, ci vânzare prin magazine specializate, întrucât pot fi vizualizate, verificate și acceptate personal, ca și corespunzătoare cu scopul și nevoile clientului.
Pentru returnarea produsului vă rugăm să ne scrieți la adresa vanzari@meai.ro sau să ne contactați la numărul 0745580180
Coletul cu produsul împreună cu factura se trimit la adresa: Comuna Peretu,Judetul Teleorman, str. Ghimfusești, nr. 1133A , 147240. 

ATENȚIE:

Produsele din categoria „uniforme” nu se fabrică pentru a se ține în stoc ci fiecare comandă se procesează în  sistem de comandă nominală. Sistemul nostru permite comandarea pieselor individuale de la un costum, comandarea mărimilor diverse (începând cu mărimea 34/IV până la maxim 62/0) precum și în mărimi combinate jachetă-pantalon. Încadratorul de mărimi ajută clientul care nu știe ce mărime poartă sau dorește să își verifice informația respectivă,  să definească mărimea și talia în corelare cu uniforma pe care dorește să o comande. Fiecare produs executat în regim de comandă unică  este personalizat cu numele clientului respectiv.

Toate articolele sunt produse conform standardelor instituției aferente, care prevăd atât design-ul uniformei, materia primă și accesoriile cât și dimensiunile fiecărui reper component a acesteia. Astfel, este puțin probabil să existe vreo asemănare între o pereche de jeans-i fashion și un pantalon de instrucție.

Prevenim clienții noștri cã nu ne este permisă vreo modificare asupra unei uniformei omologate. De aceea referințele pentru verificarea calității și conformității unui articol din componența uniformei militare sunt Standardele de produs la care orice client al nostru are acces folosind codul de pe factură. Odată un produs comandat într-o anumită talie și mărime el nu poate fi evaluat după standarde de modă sau după alte haine civile. Clientul asumă că este îndreptățit să solicite înlocuirea articolului comandat DOAR ÎN SITUAȚIA ÎN CARE ACESTA SE VERIFICĂ CU STANDARDUL SĂU ȘI SUNT IDENTIFICATE NECONFORMITĂȚI. În acest caz responsabilitatea pentru înlocuirea și/sau returnarea contra-valorii lui revine în întregime companiei.

Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 34 / 2014 privind dreptul la retragere și condițiile de returnare

În conformitate cu prevederile Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 34 / 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniști, clientul / consumatorul are dreptul la retragere în termen de 14 zile. În conformitate cu art. 6, lit. t). al aceleași legi, clientul / consumatorul „are posibilitatea de a recurge la un mecanism extra-judiciar de depunere și soluționare a reclamațiilor”, respectiv orice instituție de terță parte de profil, cum ar fi: Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Textile și Pielărie, Intertek Labtest sau SGS România, care pot emite evaluări de conformitate. 
Conform actului normativ OUG 34/2014, art. 16, lit. c). sunt exceptate de la dreptul de retragere „produsele care sunt confecționate după specificațiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar”. În sensul acestei prevederi, comanda de articole inidvidualizate și conforme specificațiilor tehnice indicate de client, se încadrează în această categorie.

Pentru a comunica retragerea, vă rugăm să ne transmiteți prin e-mail la vanzari@meai.ro sau la numerul de telefon 0771725856. 

De asemenea puteti completa Formularul de retur.


Confidențialitate

Datele personale pe care le colectam de la dumneavoastră în momentul în care completați Formularul de retur sunt utilizate pentru preluarea solicitării de returnare, contactarea privind solicitarea de retur și realizarea returului. În momentul în care bifați casuța de acceptare a acestei Politici de retur, sunteți de acord să ne furnizați datele în acest scop.

Pentru mai multe detalii vă rugăm să citiți și Politica de confidențialitate.