Menu
Your Cart

Despre noi

Societate comerciala infiintata inca din anul 1992, Aurocom SRL are ca si obiect de activitate productia unei game diversificate de confectii textile. Astfel, clientii care aleg produsele noastre pot gasi aici diferite modele de tricouri, treninguri, hanorace, sau pijamale din diferite materiale. Practic la Aurocom SRL poti gasi tot ceea ce iti doresti in gama confectii textile. Pe langa aceste produse, la Aurocom SRL poti gasi de asemenea si diferite articole de cazarmament. Fie ca ai nevoie de pilote, saltele, huse de saltea sau lenjerii de pat, toate acestea pot fi gasite in oferta magazinului nostru. 

Intreaga gama de confectii textile si produse din categoria de articole de cazarmament este de calitate superioara atat in privinta materialelor, cat si in ceea ce priveste calitatea cusaturilor. De asemenea, preturile produselor comercializate de Aurocom SRL sunt printre cele mai competitive de pe piata de profil. In consecinta, avand in vedere toate aceste aspecte, parteneri importanti au ales sa colaboreze cu Aurocom SRL pe partea de produse din gama confectiilor textile si din gama articolelor de cazarmament. Iar printre cei mai renumiti si important parteneri putem aminti Cora, Auchan, Tuborg, Bergenbier, Ursus, Ciuc, Coca Cola, iar in privinta partenerilor din partea Ministerului Afacerilor Interne trebuie spus ca Academia de Politie, Scoala de Politie Campina sau Jandarmeria Bucuresti se regasesc printre partenerii firmei Aurocom SRL. De asemenea, si foarte multe Directii Generale de Asistenta Sociala si Protectie a Copilului (DGASPC) din tara se afla printre partenerii fideli ai firmei noastre.

Oferim partenerilor si clientilor nostri cel mai ridicat standard de calitate pentru toate produsele comercializate, dar si intreg profesionalismul de care am dat dovada in fiecare proiect in care ne-am implicat. In cei peste 25 de ani de experienta in domeniul confectiilor textile am invatat sa ne ridicam la cele mai inalte asteptari venite din partea clientilor.


SC AUROCOM SRL

RO1402200

J34/941/1992

Sediul social: Str. Castanilor Nr. 5, Plosca, Teleorman