Menu
Your Cart

Jandarmeria Română

Jandarmeria Română
Producător: Me AI
Tricoul se poartă de către cadrele militare la uniforma de serviciu și este confecționat din tricot de culoare bleumarin glat 100% bumbac.Tricoul este cu mânecă scurtă, are o bentiță de tricot patent 1x1 la baza gâtului, epoleți pe umăr, care se închid cu un nasture...
35,00 Lei
Fără TVA:29,41 Lei
Producător: Me AI
Tricoul este confecționat din tricot pique culoare bleu, având compoziția fibroasă 100% bumbac. Tricoul are croială dreaptă și se compune din față, spate și mâneci, iar gulerul este din tricot patent.Tricoul se încheie cu trei nasturi, iar pe umeri se aplică epoleții. Mâneci scurte, iar pe mâneca st..
49,00 Lei
Fără TVA:41,18 Lei
Se afişează 1 - 2 din 2 (1 pagini)
Notificare cookies
La fel ca majoritatea site-urilor de internet, și www.meai.ro folosește cookie-uri. Scopurile sunt multiple – de la îmbunătățirea și personalizarea experienței dumneavoastră de navigare, până la reținerea unora dintre preferințele ori datele dumneavoastră – setarea limbii de navigare, reținerea informațiilor de autentificare, pentru a nu fi necesar să vă înregistrați din nou la fiecare vizită, protejarea securității sistemelor – atât ale dumneavoastră, cât și ale noastre, ori realizarea de statistici.