Menu
Your Cart

Cămașă bleu mânecă lungă platcă albă bărbați - IGPR

Cămașă bleu mânecă lungă platcă albă bărbați - IGPR
Nou
Cămașă bleu mânecă lungă platcă albă bărbați - IGPR
99,00 Lei
Fără TVA: 83,19 Lei
  • Stoc: În stoc
  • Articolul: 1100

Opţiuni disponibile

Materialul este PREMIUM - conține 3% stretch - lucru care îi oferă cămășii un confort sporit.

Cămașa bluză pentru efectivele POLIȚIEI RUTIERE este confecționată din tercot de culoare gri bleu având gulerul și manșetele de culoare bleumarin, fiind prevăzută cu platcă de culoare albă la partea superioară a piepților și a spatelui.

Se poartă introdusă în pantaloni. Cămașa are două buzunare cu clape aplicate pe fețe și un buzunar interior care se închide cu un nasture.

Partea superioară a spatelui și a piepților (platca) se îmbină cu partea inferioară a piepților și spatelui printr-o vipușcă din material de culoare bleumarin.

Pe mâneca stângă se aplică ecusonul semicircular și sub acesta un ecuson scut specific.

Scrie opinie

Notă: codul HTML nu este tradus!
Rău Bun
Notificare cookies
La fel ca majoritatea site-urilor de internet, și www.meai.ro folosește cookie-uri. Scopurile sunt multiple – de la îmbunătățirea și personalizarea experienței dumneavoastră de navigare, până la reținerea unora dintre preferințele ori datele dumneavoastră – setarea limbii de navigare, reținerea informațiilor de autentificare, pentru a nu fi necesar să vă înregistrați din nou la fiecare vizită, protejarea securității sistemelor – atât ale dumneavoastră, cât și ale noastre, ori realizarea de statistici.